Hot yoga flow

Jag stod på väntelista, nr 27, för ett hot yoga flow-pass igår. Under dagen så sjönk antal köande så 1 timme innan passet skulle börja var jag på plats 11. Tänkte att jag ju aldrig skulle komma med. När jag klev in på Sats så var jag nr 9 på väntelistan. Jag bytte om och tänkte att jag tränar väl själv i gymmet. Jaja var sjuk, så jag var där själv. När jag hade bytt om så frågade jag i receptionen hur jag låg till, för 10 minuter innan det börjar släpper de de bokningar där personen inte kommit än. Och under över alla under, jag fick plats!!

-Inga strumpor eller skor, och du har väl med dig handduk, frågar de mig i receptionen. Jo jag hade en handduk med mig. Visar stolt upp min medhavda handduk! -Oj, den är för liten, säger tjejen. För liten?? Jag hade en gästhandduk med mig, tänkte att den var till för att torka svett med. Nähä, man skulle ha ett badlakan med, för att lägga på yogamattan för att suga upp all svett. Oj då…

Jag tar i alla fall med mig min frimärksstora handduk, haffar en yogamatta och knatar in i….. bastun?? Jösses vad det var varmt och fuktigt i rummet! Lägger ut min matta längst bak i ena hörnet, första gången vill jag vara lite undanskymd. Eeehhh, hoppsan! Jag var precis bredvid värmefläkten! Och nu var det fullt i rummet.

Det var nästan mörkt i rummet, och skön musik på lagom volym. Men jösses vad det var tungt när det var så varmt!! Jag orkade inte alla rörelser och rann ut en kvart tidigare. Jag måste tänka på att dricka mer under dagen nästa gång! Jag var helt slut och alldeles darrig när jag kom ut. Satt en stund och drack mer vatten i omklädningsrummet innan jag gick hem. Flaskan med vatten som jag hade med in hade jag tömt redan.

Och jag var minst sagt blöt! Sjöblöt! Såg ut som om jag duschat med kläderna på, nästan.

Men, nästa vecka ska jag på’t igen!! Bokade när jag kom ut, och nu var jag bara nummer 3 på väntelistan! Jösses vad snabbt det bokas fullt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s