Slö, slapp och likgi… Nä, inte likgiltig i alla fall!

Igår var jag så himla…. ja, matt, kanske. Kändes inte som att jag orkade nånting alls. Jag var liksom inte trött som att jag ville sova, men ja matt.

Jag tog hand om blommorna, band upp nån, tog av en bit på en annan och så fick alla vatten. Och så fixade jag med nåt mer, nån liten grej vad det nu var. Och så babblade jag med Carina i telefonen. Sen låg jag bara i soffan och läste hela dagen.

Ingen av dem som sagt att de skulle komma och hämta soffan kom… Så jag kunde ligga kvar i den. Konstigt det där, varför hör man av sig ens om man inte är intresserad. De ska få soffan gratis, så det kan inte handla om att den är för dyr.

Till slut masade jag mig in i duschen i alla fall och sen knatade jag till centrum och handlade grillad kyckling, grönsaker, potatissallad och sen tog jag tunnelbanan till Carina. Vi åt tillsammans, fikade och slötittade på TV tillsammans samtidigt som vi satt och babblade. Mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s