Födelsedagsfika

Idag började jag jobba 15, så jag frågade om Pappsen ville komma på förmiddagsfika. Och det ville han!

När jag vaknade hade jag fått ett grattis-sms och när han kom hade han med en fin chokladask. Gulle-pappsen!

Så vi babblade och fikade en stund. Mysigt! När han åkt igen så vek jag tvätt och plockade lite hemma. Och så fixade jag mitt medlemskap på Sats.

Jag hade ju redan tecknat det, i november. Men så i fredags talade en kollega om att vi har rabatt genom jobbet! Åh nej, tänkte jag, nu går det nog inte att få rabatt när jag redan är medlem. Men det var bara att gå in via vår förmånssida och teckna, klicka i att jag redan är medlem och så fixades ett nytt avtal! Så himla bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s