Idag är ingen vanlig dag

Det är förintelsens minnesdag. En viktig, och hemsk, händelse att minneshålla!

Dessutom så är det min födelsedag! Jag har fått vara med 1 år till. Folk med åldersnojja som säger att de inte vill bli äldre. Har de tänkt på vad alternativet är?? Jag har ingen åldersnojja, jag är mest fascinerad och förvånad över att jag är 56 år. Jag menar femtiosex år, det går ju inte på något ända sett att få det till att man är ung. Frågan är om man ens är medelålders? Nää, jag har nog fasiken passerat det..

Jag ska inte ha något firande i år, men grattishälsningar har börjat droppa in på Facebook och sms. Det är trevligt!

Igår knatade jag till Thaisalongen för att få massage. De tar Swish så jag gjorde som vanligt, knappade in deras nummer och skulle betala, men se det gick icke! Provade flera gånger, men nä, det gick inte att genomföra betalningen. Till slut sa tjejen att jag kunde prova igen efter massagen. Hur gulligt? Tur att jag är stamkund, för jag antar att det var därför som hon litade på att jag skulle betala. Men det funkade inte heller efteråt. Så jag skrev upp deras nummer, och senare under kvällen gick det! När hon skrev ner deras nummer så beklagade hon att hon inte kunde ge mig ett kvitto, tyvärr. Gulle!

Det är tur att jag läser så mycket att jag sällan minns detaljer i böcker jag läst för ett tag sen. Såg avsnitt 3 av Box 21 igår och det var så himla spännande! Det hade det inte varit om jag hade kommit ihåg vad som skulle hända. He he, så ibland är det bra med lite halvtaskigt minne!

9 reaktioner på ”Idag är ingen vanlig dag

 1. Hipp hipp hurraa!
  Visst är det trevligt att få vara med ett år till, visserligen kunde mycket vara bättre men oavsett så vill jag vara med ett bra tag till.
  Jag har läst en del inlägg om minnesdagen i dag och det hugger verkligen i magen när man läser, det är verkligen något som man inte får glömma och deras berättelser måste finnas kvar även när överlevarna inte är här längre.

  Det är så mycket enklare att vara stamkund när saker krånglar. Jag såg att SEB hade trassel i går, så det kanske var det som bråkade för dig? (Jag antar att det räcker med att de har SEB så skulle det kunna bli krångel, men det är min gissning och det kan ju ha varit något helt annat.)

  Ha en bra dag, oavsett om du firar eller bara har en alldeles vanlig vardag.

  GRATTIS!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s