Aj!

På väg till jobbet så var jag in i mataffären och köpte mellanmål. Gick till självbetjäningskassorna och blippade dem. Och jäsikens vilken volym det var på blippet!! Det illade i öronen! Jag hoppade högt första blippet, sen höll jag för örat som var närmast. Kan inte vara nyttigt.

Jag har på mig min nya tröja idag.

Älskar den, och älskar att det går att ha den ner på händerna med hål för tummen! Så mjuk och lätt, riktigt skön!

Nu är jag på väg hem igen, slutade 19 idag. 9 minuters perrongpromenad blev det nu. Likadant igår. Folk som ser mig trava fram och tillbaka måste undra om jag är rastlös eller bara allmänt knäpp. He he!!

2 reaktioner på ”Aj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s