Bra födelsedag

Jösses vad många grattishälsningar jag fick igår! Massor på Facebook, men även en massa sms och meddelanden på Messenger. Och kramar av kollegor, inte minst! Mysigt!

Jag hoppade av inne i stan på väg till jobbet igår, och knatade in på UniQlo vid Kungsträdgården. I Barcelona hittade jag en hel del kul kläder när vi var in i den butiken, men köpte inget. Igår köpte jag en hoodie, i ett tunt mjukt tyg. Blidö har likadana, och jag fick låna en av henne i Barcelona, innan jag köpte en kofta. Och jag gillade den, så nu har jag en själv!

Sen tog jag en kopp te på ett fik och satt och läste en stund innan det var dags att ta mig till jobbet. Lunch hade jag ätit hemma, innan jag drog iväg.

När jag kom hem igår så satte jag mig framför TV:n med middagen. Eftersom jag börjar 14 idag så behövde jag inte kasta mig i säng nästan på en gång, utan jag kunde vara vaken ett tag. Jag la mig i sängen och kollade på Botch, och det var en kvinna som hade nån sjukdom som gjort att allt fett i ansiktet försvunnit. Verkligen ALLT. Och hon fick hjälp med nån särskild sorts filler med mera. Men jag höll på att somna i reklampausen och ögonen bara åkte igen, så jag fick ge upp. Så tyvärr fick jag aldrig se hur det blev.

Idag har jag sussat länge, och ätit frulle framför datorn. Nu ska jag ta och köra ett stretch-pass, lägga mig och sprattla lite på golvet. För jag har förbaskat ont i ländryggen nu… Aj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s