Bio och middag

Efter jobbet igår var jag och Anna-Lotta på bio och såg The Farewell.

Den var riktigt bra! Sorglig, rolig och lite annorlunda. 4 sangria av 5 möjliga!

Efter filmen var vi hungriga så vi mötte Åke på en restaurang. Så mysigt att träffas allihop och sitta och babbla om högt och lågt. Jag åt en supergod pasta med gambas och en massa vitlök. Mmm! Stinker väl idag, med det är det värt.

2 reaktioner på ”Bio och middag

  1. Ibland är det så gott med riktigt mycket vitlök. Tyvärr tycker inte min mage det och jag brukar ångra mig när jag går och rapar upp smaken av gammal vitlök resten av dagen och ev dagen efter, men det är väldigt gott när man äter det! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s