Dricka, kissa…

Idag har jag försökt dricka ordentligt, så min vattenflaska jag har med till gymmet har varit på skrivbordet.

Och det känns som om jag bara druckit, sprungit på toa, druckit, sprungit på toa. När jag tömt den 2 gånger så kollade jag hur mycket den rymmer. 1/2-liter. Oj, jag har alltså bara druckit 1 liter plus några koppar kaffe med mjölk?! Då inser jag vad dålig jag är på att få i mig vätska.

Att jag kämpat med det idag är för att jag hoppas orka hot yoga bättre. Men frågan är, om det bara rinner rätt igenom gör det nytta då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s