Jättephu

Efter jobbet handlade jag bröd och lite cashewnötter och sen satte jag mig i en skön fåtölj på Sats och läste min bok och åt nötter.

Sen bytte jag om och Jaja kom oxå. Hot yoga flow stod på schemat. Vi var kvar hela passet, men alltså jag blev verkligen helt slut! Dels så skulle vi skifta mellan liggande och stående, böjda och uppsträckta på slutet. Och då fick väl jag yrsel de lux. Hua, så då fick jag bara vänta tills det inte snurrade mer. De sista övningarna kunde jag fick genomföra, men när vi gick ut var jag, som sagt, halvt borta. Så slut! Lock för öronen t.o.m. Gick armkrok med Jaja och kände mig som en gammal tant.

När jag kom hem skulle jag värma mat och äta middag, men jag mådde lite illa. Så jag tog ett glas mjölk och en smörgås för att i alla fall få i mig nåt.

Det var rött skönt att duscha, för jösses så plaskblöt man blir! Och det var väldigt skönt att lägga mig i sängen sen. Älskar min säng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s