Alltså, det här med att skänka bort en soffa

Det är nog 20-30 stycken som hört av sig, men soffan tronar fortfarande i mitt vardagsrum. Varför hör man av sig om man inte är intresserad?? 

Igår var det en kvinna igen som skrev och frågade om soffan fanns kvar, och jag svarade att det gör den. -Är den gratis, frågade hon då och jag svarade att ja, bara du kommer och hämtar den så får du den. -Okej, får jag din adress, skriver hon då. Vis av erfarenhet så lämnar jag inte ut den utan att först fått veta när vederbörande tänkt komma, så jag frågar det. Imorgon svarar hon då. Det går bra svarar jag, skriv innan du tänker åka hemifrån så får du adressen. Jättebra, svarar hon. 

Hör inget ifrån henne på förmiddagen, så till slut skriver jag och frågar hur dags hon tänker komma. Nej, hon kommer inte idag, ursäkta. Jag blir inte ens förvånad längre…

Nu tänker jag ringa till Läkarmissionen eller Myrorna och höra om de är intresserade av att hämta den. Jag vill bli av med den, och kan jag få nån att hämta den är det bra. Annars ber jag om hjälp att bära den till grovsoporna!

4 reaktioner på ”Alltså, det här med att skänka bort en soffa

 1. Jisses, det låter ju jätteskumt. Jag lade ut fem billybokhyllor på Blocket och blev av med dem supersmidigt. Detta var mitt första blocketförsök så jag trodde att det alltid var så enkelt…

  Gilla

  1. Nä då, det är kan vara många som hör av sig och är intresserade, men de kan inte komma den här veckan, så kan vi hålla grejen åt dem? Eller som säger att de ska komma men inte dyker upp. Och som ska pruta trots att det redan är ett lågt pris, och trots att annonsen nyss har lagts ut. Gaah! Jag har nästan slutat sälja grejer p.g.a. alla strulputtar. Lämnar hellre till Erikshjälpen eller liknande.

   Gilla

   1. Jag har mejlat Myrorna och frågat om de kan hämta. Jag vill bara få någon som tar den härifrån, vore sklnt att slippa be kompiar att komma och byngla iväg den till grovsoporna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s