Som vanligt

Jaja hade t.o.m. köpt hem avokado så att jag fick mina mackor till frukost igår! Hur gulligt?? Så allt var som vanligt och jag kände mig som hemma när vi åt frukost! Mys!! Vi satt ett bra tag och babblade och planerade träning vid frukostbordet. 

Till slut gick jag in i badrummet och borstade tänderna och tämjde frisyren så att jag kunde gå utanför dörren utan att skrämma slag på små barn och hjärtsjuka. Åkte till Dollar Store för jag ville köpa fler såna där silikonlock. Men se dem hade de slutat med! Tyyyypiskt. Ja, självklart köpte jag lite annat smått och gott. Plackers och tvättmedel kom med hem. Förut köpte jag alltid strumpor på Dollar Store, i bambu. Sååå sköna! Men nu har de dem bara i vitt, inte i svart längre. Tyyyypiskt! Så jag får vänta tills jag kommer till landet i vår och köpa nya både trosor och strumpor på Pops, för de har i bambu!

När jag kom hem så googlade jag på såna lock och de fanns på alla möjliga ställen för allt från cirka 70 kronor till 200 kronor. Och, så klart, på Clas Olsson! Där de dessutom var billigast! Som vanligt finns det jag vill ha där. Att jag inte lärt mig att kolla där först? Så jag skickade inte efter utan tänker att jag kan knata in på Clas Olsson i centrum och köpa dem vid tillfälle. Smidigt!

När jag kom hem så satte jag mig i soffan och läste en söndagstidning och drack en kaffe. Och hoppsan… Sen blev jag visst kvar i soffan (för den är ju OXÅ kvar!!!) hela dagen… Satt eller låg och läste och bara hade det bra! Babblade med Carina i telefonen en stund senare på eftermiddagen (eller om det var kvällen…) och hade chatt-kontakt med några andra vänner. Annars var det bara jag, mig själv och dammtussarna. För de parar sig visst med smulorna, tror jag…. Borde ha dammsugit i alla fall igår. Men det kan vänta till en annan dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s