Brrr

När jag gick hem från tunnelbanan igår så frös jag. Det har ju varit en så mild vinter att jag mest bara haft min tunnare jacka. Så nu tog jag min tjocka vinterjacka, och den sitter inte ivägen!

Jag börjar 9.45 idag, så jag behövde inte kasta mig i säng igår. Så jag började titta på Tsunami på TV. Den var riktigt bra! Så jag gick in på SVT-play och kollade på 1 avsnitt till innan jag gick och la mig. Det finns ännu 1 avsnitt där att se, men jag har för mig att det inte är jättemånga avsnitt av den serien. Så det kanske är de 3?

Genom ett frostigt Stockholm är jag nu på väg till jobbet. Jag önskar er alla en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s