Tröttmössa

När jag hade packat och ätit middag så hade jag tid över innan jag skulle träffa Jaja på gymmet. La mig i soffan och läste. Och kände hur ögonen klippte… Ställde alarmet på mobilen bara i fall att. Och jo då, jag somnade. Så det var tur att mobilen larmade annars hade jag sussat vidare.

Kändes så där pepp att gå och träna, nyvaken och trött. Men, men…

Passet var dock riktigt bra! Pilates, samma instruktör som i måndags och lite annorlunda övningar men det mesta var samma. Och j*klar vad mage och rumpa fick jobba!!! Stretchade innan vi gick hem och sen stretchade jag baken igen hemma.

Kollade på Uppdrag granskning när jag kom hem och sen duschen och i säng. Nu på väg till jobbet för vidare färd till konferensen. Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s