Sofflös

Att sitta i fåtölj och se på TV är inte lika skönt som att ligga i en soffa. Ändå har jag en fotpall, men det går inte att hasa ner tillräckligt. Så jag funderar på att ta fram extrasängen och ha den med kuddar i tills soffan kommer. Med kuddar som ryggstöd blir den lite som en soffa att sitta i, och är jag själv kan jag ligga och kolla på TV.

Magen är bättre, men av och till igår hade jag ont. Så konstigt, för jag var inte dålig i magen och sprang på toa. Och inte känns det som magkatarr. Mycket märkligt! Ja ja, idag går jag till jobbet i alla fall. Jag har sovit gott i natt och nu känns magen som den ska! Så nu hoppas jag den skärpt till sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s