PT

När man startar medlemskap hos Sats så ingår 1 timme gratis träning med PT. Igår hade jag bokat min timme. 

Först satte vi oss i ett rum och hon frågade om hur jag tränat innan och lite sånt, och sen gick vi ut och satte igång. Värmde upp på en roddmaskin, och sen vidare till gymmet. Tränade både med en boll, gummiband och maskiner. Pust och stånk!! Väldigt bra att få hjälp med hur exakt jag ska göra de olika momenten. Det blir ju liksom jobbigare när man gör rätt….

Efteråt så satte vi oss i rummet igen och jag vet inte riktigt hur det gick till men jag har visst köpt 10 stycken 30-minuters pass med PT. Jag tror det var när hon sa ”Bla bla du är så vältränad att bla bla”, som jag slutade lyssna och bara sa ja, visst, det kör vi på! Superbra säljare! För även om jag vet att det är en ren lögn så föll jag ju!

Dyrt som skam är det, men jag lyckades i alla fall köpa det här paketet i stället för 25×1 timme, som hon absolut tyckte var bäst. -Det blir billigare, då betalar du mindre per timme. Joo, men fortfarande en hel skrälldus av mina surt förvärvade slantar! Så våren blir fattig, men förhoppningsvis så kommer jag lära mig en hel del och komma igång bra med träningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s