Sovmorgon

Idag började jag 14.30, så jag sussade gott till 9. Frukost i lugn och ro, läste min bok en stund och sen knatade jag upp till centrum. Hämtade ut ett paket och sen in på Sats. Glömde mina skor där igår (var nog i chock efter att jag fann mig själv köpa 10 träningar med PT!) så jag ringde receptionen när jag kom hem och upptäckte det och bad dem ta hand om dem. De stod så prydligt på en hylla där, när jag kom idag!

Sen åt jag lunch och så kollade jag lite i affärer. Hittade ett par fina byxor på Cubus som jag inte orkade prova. Köpte dem och ska prova dem när jag kommer hem om en stund. De verkar sköna, så jag hoppas de är bra!

Sen åkte jag mot jobbet. Var tidig, så jag satte mig och fikade och fortsatte läsa en stund innan jag satte igång och jobbade.

Nya skorna åkte på idag. Och här skulle det vara en bild, men se det gick inte. Hoppas det är tillfälligt…

Sköna! Så de är jag nöjd med! Ganska otroligt att man kan ha tunna loafers i februari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s