Helt ute och cyklar

Fast vi var i och för sig inne. Och cyklade. Jaja och jag hade bokat oss på ett cykel intervallpass igår. Vi kom till salen lite tidigt och några var redan där och satt på cyklar. Och cyklade. Hmm… Vi ställde in våra cyklar och väntade på att vi skulle börja.

Ledaren kom och berättade om passet och sa att vi börjar med uppvärmning om man vill. Om man redan har värmt upp så kör man tuffare. Så det var det de gjorde som satt och cyklade redan när vi kom. Fusk!!

Sen drog det igång! Och det gjorde det verkligen! Jösses vad tufft tempo. Som tur är kan man ju själv bestämma motstånd och fart, men man hänger ju ändå på så gott man kan.

När passet var slut kände jag mig inte helt säker på att benen skulle bära när jag klev av cykeln. Helt darrig i benen!! Men de bar mig, som tur är! Vi stapplade ut och stretchade en stund, innan vi stapplade vidare till omklädningsrummet. Svetten rann om oss, så det var skönt att dra på överdragströjan.

Hemma så värmde jag mat och åt och kollade på TV. Dr Pimple Popper går igen nu!! Yeeeiii!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s