Jag som PT

Igår körde Jaja och jag samma övningar PT:n körde med mig förra veckan. Så gott jag nu kom ihåg, vill säga.. Dels kom jag på nu att jag glömde en maskin helt. Och dels kom jag ju inte ihåg exakt de instruktioner jag fick. De där småsakerna som hon påpekade. Som ju ändå är viktiga.

Efteråt,när vi faktiskt var helt slut så nåt rättgjorde vi nog ändå, gick vi och kollade efter träningskläder. Jag behöver fler tights framförallt. Och vi hade tur, hittade tights på rea, och matchande top till där det var 2 för ett billigare pris.

Efter det gick vi vidare till en optiker och provade ut bågar till Jaja. Vi höll på en bra stund och provade massor av olika. Till slut stod det mellan 2 olika, men slutligen valde hon de jag röstade på. Skitsnygga!

Hemma igen så åt jag, drack en resorb och kollade på Dr Pimple Popper igen. Skön kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s