Kul på jobbet

Idag har jag haft så kul på jobbet! Dels så har jag haft roliga arbetsuppgifter och så läste jag Bossens utvärdering i mitt prestationsdokument för 2019. Och de var så fina ord, så jag blev jätteglad! Funderar på om jag ska skriva ut dem och rama in och ha på skrivbordet. Inte för att skryta, men… He he!

Nu har jag i alla fall jobbat klart, och jag ska inte gå och träna. Bara hem. Försökte boka middagsdate, men ingen hade tid.med mig idag. Typiskt!

2 reaktioner på ”Kul på jobbet

  1. Skriv ut o sätt upp i fin ram 👍🏻
    Man kan behöva pepp i ibland.
    Och då är det väl bra o fint att de orden finns utskrivna 🌸♥️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s