Sovmorgon

Trots att jag kom hem först 21 igår så behövde jag inte kasta mig i säng nästan på en gång. Så jag kunde slappa framför TV:n och äta lite i lugn och ro. För idag börjar jag först 10.45. Så klockan, eller radion, började låta 8.15 och nu sitter jag med kaffet och avokadomackorna är uppätna. Mmmm!! Jag har skannat av nätet och sitter och skriver till er i lugn och ro innan jag ska iväg till jobbet. Så skön start på dagen! Det är så skönt att jobba olika tider! Ibland sluta tidigt och ha ledig eftermiddag, ibland börja sent och ha sovmorgon! Det var det jag var fundersam över när jag för 10 år sedan började jobba här, men det är superbra, tycker jag nu! Eller, jag insåg ganska snabbt att det var bra!

Jag kollade min lönespec för lönen nästa vecka igår. Fick lite hicka… De har dragit hela årskostnaden för medlemskapet i Sats. Allt på en gång, alltså. Men, det är ca 1 000 kronor billigare via vårt förmånspaket, så det får det väl ändå vara värt. Kommer kännas som att jag tränar gratis resten av året! Eller, i alla fall när de 3 månadsdragningarna för PT:n är över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s