Fredagsdate och en ny upptäckt

Igår träffade jag M i centrum efter jobbet. Vi gick till Greken och år gott och satt i deras sköna fåtöljer och babblade ett bra tag. Så mysigt! Börjar kännas som vårt andra vardagsrum… Ha  ha ha!

När vi till slut lyfte på rumpan så knatade vi till mataffären och handlade lite, innan vi skildes åt och gick var och en till sitt.

Kollade på Skavlan uppkrupen i min egen fåtölj (längtar efter min nya soffa!!) och sen, sen upptäckte jag en grej!! Av någon anledning när jag kollade vad det gick på alla kanaler så råkade jag trycka på fel pil så att jag bläddrade bakåt till ett program som redan var slut. Och då, då mina vänner, såg jag att det stod ”tryck okej för att spela upp”.

Alltså, jag kan se program som redan visats, som har slutat. Det är ju skitbra!! Jag har haft samma leverantör eller vad det heter i flera år, och först nu upptäcker jag det här. Ha ha ha!! Jag undrar hur många fler smarta funktioner jag har som jag inte har en aning om??

2 reaktioner på ”Fredagsdate och en ny upptäckt

  1. 😀 Blev helnöjd när jag fick koll på den funktionen ! Å då kan man å spola sig förbi reklamen också.
    Jag måste skamset erkänna att det tog lång tid innan jag fattade att jag kunde se på svtplay på tv:n – trodde att den och andra playkanaler bara gick att titta på i datorn…🙃😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s