Solig söndag

När jag kom utomhus igår så insåg jag att det var kyliga vindar. I lä var det dock superskönt!

Jag åkte till Anita och vi och Nästanguddottern tog en promenad i solen. Och vinden… Gick in på ett superfint ställe och åt lunch.

Vi såg oss omkring i de vackra lokalerna innan vi åt god lunch. Hälften av maten fick följa med hem. Så den blir lunch i dag.

Sen knatade vi därifrån och njöt av solen. Så skönt! Vi såg fina vårtecken överallt.

På vägen hem handlade jag mjölk och söndagsbilagorna så när jag kom hem satte jag mig med en kaffe och läste dem. Sen satte jag mig i bilen och åkte till Långtbortistan och Pappsen. Han hade fått sina nya hörapparater, så nu fick jag tänka på att inte vråla till honom. De funkar jättebra, och han kan själv höja eller sänka volymen. Och eftersom han tycker att det är ett nedra liv överallt nu när han faktiskt hör, så sänker han volymen. -Hör du att köksklockan låter, frågar han mig. – Att den tickar ja, det hör jag, svarade jag. Det hade han aldrig hört förut.

Vi gick runt hörnet till Thairestaurangen och åt middag. Det var jättegod mat, och det tyckte Pappsen oxå. Och det var stora portioner, så vi tog med oss resten hem båda två.

Vi gick en liten sväng innan vi skiljdes åt och jag åkte hemåt igen.

Hemma så bara kollade jag på TV och hade en lugn kväll. Det är så skönt att det är ljust längre nu! Både morgnar och kvällar! Älskar ljuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s