Ny vecka, ny träning

Igår möttes Jaja och jag på Sats efter jobbet. Vi hade bokat Core. Ingen av oss hade ju varit på det här passet så vi försökte titta på vad de andra tog fram för utrustning. Så vi släpade fram både det ena och det andra. Men så var det en vänlig själ som talade om att en del skulle vara med på passet efter oxå, så de tog fram grejer till det redan nu. Jaha, då kunde vi bära tillbaka en del saker.

Tyngder däremot skulle vi ha, och vi visste ju inte hur vi skulle använda dem. Så jag tyckte att det kanske var bäst att ta de lättaste. Men då var det en annan vänlig själ som sa att vi gott kunde ta tyngre. Så vi gjorde det, och det visade sig vara ett bra råd!

Sen började passet. Och det var ett bra pass! Tufft, men bra. Svårt med plankan, när skorna glider. Man ska ju ha tårna i, och mina gled iväg. Ja ja, det gick ju, och magen känns idag. Efter passet satte vi oss i varsin roddmaskin en stund. För att få lite flås oxå. Och det fick vi…

När jag kom hem så värmde jag thaimat och åt framför TV:n. Gott! Och skönt att bara värma och sen sitta och varva ner efter jobb och träning.

4 reaktioner på ”Ny vecka, ny träning

  1. Ja detta auto-correct! Men jag tyckte det lät lite kul att få upp flåset i en tidsmaskin! Känna flåset i nacken liksom, från fram- eller dåtiden? 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s