Fredag

Äntligen fredag, sovmorgon imorgon!

Den här veckan har jag inte börjat sent någon dag, utan jag har masat mig upp i ottan varje morgon. Så nu ser jag verkligen fram emot sovmorgon imorgon!

Jag mötte Gunvor igår i centrum efter jobbet. Så mysigt att ses, det var jättelänge sen sist!

Istället för att gå hem till mig, som vi hade tänkt, så knatade vi in på greken och åt gott där. Satt i flera timmar och babblade om allt mellan himmel och jord. Bland annat deras resa till Mauritius som de nyss kom hem ifrån. Lät helt fantastiskt!

Och så konstaterade vi att det inte är alla som blir morgonpigga med åldern. Gunvor är fortfarande morgontrött och kan sussa läääänge. Och jag misstänker att jag inte heller kommer studsa upp i ottan när jag blir pensionär.

För er som eventuellt inte vet det så är Gunvor min mammas barndomsvän. Så när mamma dog 1988 så fick jag ärva Gunvor. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s