Myslördag

Igår sussade jag tills jag vaknade av mig själv, sen låg jag kvar i sängen ett bra tag och bara drog mig. Lät tankarna vandra som de ville och bara vilade. Så skönt att inte ha någon tid att passa, bara ta det som det kommer!

Satt länge vid frukostbordet när jag väl masat mig upp och fixat frulle. Läste bloggar och scannade av nätet lite. Sen hoppade jag in i duschen och åkte till Jysk för att hämta mitt nya bord och fotpuff som kommit. Och så kom en smart kollega på en annan grej! Jag vill ju bara ha ett mindre soffbord. Eller, alltså, det soffbord som jag köpt är mindre. Ganska mycket mindre. Och det tycker jag är snyggare! Men… Det är ju inte så praktiskt om man är några stycken och man ska duka fram fika eller snacks eller nåt. Då kom min kollega på att man kan ha såna där brickor med ben på! (jag vet inte hur 17 jag ska få till en bild, så jag länkar till Ikea där jag beställt dem). Så himla smart! Så nu har jag köpt 2 stycken som kommer med posten! Till extrapris till och med! Hittade såna i en butik i centrum, men dels gick de inte att fälla ihop och så var de i träfärg med svarta stålben. Och de kostade 3 gånger så mycket! Så jag är glad att jag inte köpte dem! Kommer bli så bra och snyggt i vardagsrummet när soffan kommer! Yeeeiii!! Jag har haft sån flax, för även bordet var på rea när jag beställde det!

När jag hade plockat upp mina paket på Jysk så ringde jag och hörde om Marja och Toyboy var hemma. Nettis var och jobbade, det visste jag. Och Marja svarade att de var hemma så jag var välkommen. Så då styrde jag kosan dit. Marja skulle åka tillbaka hem till Gotland på kvällen så jag ville hinna ses lite innan. Vi fikade och busade med Korven så klart. Bäbis hade åkt till Don Pedro i fredags kväll. Sen tog Marja och jag en rask power walk i 40 minuter. Kändes bra! Och under tiden så babblade vi så klart om  högt och lågt. Jag är så glad att jag har dem, vänner som blivit familj!

Så småningom kom Nettis hem oxå. Så vi hängde och babblade allihop. Jag hade tänkt åka hem, men så klart blev jag kvar. När Marja åkt, efter att vi alla kramats massor, så skulle vi bestämma vad vi skulle laga för mat. Laga mat… Alla tittade på varandra, vem orkar laga nåt? Jag orkar ju typ aldrig det, jag åker ju till dem för att få hemlagad mat nån gång! He he!! Nä, men skämt å sido, ingen var upplagd för det så det blev pizza. Så min insats när det kom till middag var att ringa och beställa. Sen knatade Toyboy dit och hämtade dem. 

Orreborre kom när vi hade ätit och han och Toyboy försvann upp till bastun. Nettis och jag kollade Mello. Och vi konstaterade att tävlingsbidragen stod i bakgrunden för allt annat. De andra som uppträdde var ju allra bäst! 

Tyvärr så fick jag väl ett ”Gumman Gluffgluff anfall” igår. Jag var försiktig med pizzan och åt verkligen inte för mycket. Det är ju fett, så jag åt en ganska liten bit, slutade äta när jag inte var hungrig längre, och inte när jag kände mig mätt. Mättnadskänslan kommer ju lite senare. Åååå, så duktig jag var… Ända tills M-kulorna dukades fram till Mellon! Då minsann försvann allt vett och sans, och jag mulade in. Och som ett brev på posten kom först illamåendet. Blä! Och en stund senare en sen dumpning. Då blir jag plaskblöt av svett och helt skakis. Just nu känns det som att jag nog aldrig mer ska äta M-kulor! När jag väl hämtat mig från det så pallrade jag mig ut till bilen och åkte hem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s