Besked

Idag fick jag besked om den fasta tjänsten jag sökt. Jag fick den inte, men jag var med bland de sista som Chiefen valde mellan. Hon sa att det varit så många sökande, och flera av oss skulle kunna göra ett bra jobb där. Så hon hade svårt att välja. Nu håller jag tummarna att jag kanske får vikariatet. Sista ansökningsdag var i fredags och hon fick nån ansökan då, så besked om den tjänsten kommer lite senare.

Idag hade jag tagit komp för att berätta om min GBP på ett informationsmöte för nya patienter. Det var bara kanske 10-15 personer idag och de hade bara några frågor. Så jag berättade mest. Men det kändes ändå bra.

2 reaktioner på ”Besked

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s