Söndagslunk

När jag hade fått ihop bordet igår så tog jag med det gamla bordet till återvinningsstugan. Dumpade det där och sen gick jag till Thaisalongen. Det var samma tjej som masserade mig när jag hade så ont i ryggen 1 gång. Hon är SÅ duktig! Det var verkligen jätteskönt, och när jag gick därifrån var jag helt mjuk i kroppen.

Köpte söndagsbilagan, de hade bara 1 kvar den andra var slut, och gick hem och åt middag och läste den. Sen satte jag mig och kollade på de nya avsnitten av Outlander.

Så kul att det börjat en ny säsong! Tycker den serien är så himla bra! 2 avsnitt såg jag. Sen kollade jag på på lite annat innan det var dags för sängen.

2 reaktioner på ”Söndagslunk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s