Core

Igår var Jaja och jag på ett Core-pass. Och det är ett riktigt håll-käften-pass! Om man bara tittar på så ser det kanske inte så jobbigt ut. Men det ÄR det! Jag var helt slut efteråt, och svetten rann. Jaja, den otäcka människan, svettas inte lika lätt som jag. Så hon var ju inte ens svettig! Lika slut, men det syns ju inte på henne efteråt.

Satte mig i fåtöljen när jag kom hem, kollade lite på TV och åt lite. Jag var så trött, bara gäspade redan när vi gick från gymmet. Så jag duschade och la mig i sängen och kollade på TV. Men jag släckte rätt snart, jag ville sova. Zzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s