PT

Igår knatade jag till Sats igen. Bytte om och sen cyklade jag först och sen crosstrainer tills PT-Madeleine hämtade mig. Som vanligt körde hon hårt med mig. Mage och rygg. Hej och hå!

Fast jag börjar undra lite över hennes kompetens. När vi var klara igår så sa hon att jag var duktig. Så långt håller jag med. Men sen sa hon oxå att jag var bra på att göra övningarna på rätt sätt. Okej, så bra! Och sen, sen sa hon att jag är stark och rörlig, mjuk i kroppen. Eeeehhh…. Va? Jag som är stel som en pinne? Och stark? Antingen så är min självbild helt skev, eller så är hon uppmuntrande de lux.

När vi var klara så stretchade jag lite mer innan jag hämtade ytterkläderna och gick. Handlade lite på vägen hem, och sen raka vägen hem.

Fixade lite att äta, och sen pladask ner i fåtöljen. Där jag blev sittandes och kollade på TV. Kollade bland annat på Gift vid första ögonkastet. Tycker det är kul! Ser ni på det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s