Och så Pilates

Igår var Jaja och jag och tränade igen. Vi var på ett Pilatespass. Och det är tufft (det oxå…). Stackars min rumpa, den fick sig verkligen en omgång. Efter passet så stretchade vi utanför lokalen, vi stretchade lite som avslutning oxå men det känns som att det behövs mer. Så vi gjorde det själva utanför innan vi gick till omklädningsrummet.

När jag öppnade mitt skåp så kom en tjej och ställde sig vid mig och såg ut att vänta. Så jag tänkte att hon hade skåpet bredvid mitt och att jag var i vägen. Men det visade sig att hon inte kom ihåg vilket skåp hon tagit, så hon prövade nu sin nyckel i alla svarta lås. Hon hade hållit på en stund… Stackaren!

Plötsligt så får hon upp ett lås, och nu var jag så engagerad så vi jublade! Men, det var inte hennes saker i det skåpet! Hennes nyckel passade alltså i ett helt annat lås!! Snabbt som attan stängde hon igen och låste! Nu började hon bli rätt uppgiven. Rätt som det var så satte hon nyckeln i ett annat lås, som inte alls var svart. Och det gick upp, och där var hennes saker!! Hahaha!! Hon kom ihåg fel, och hade ett annat lås. Fniss!!

Den här fick jag av Nettis igår.

Innan middagen när vi var iväg med jobbet på konferens. Hahaha!!

2 reaktioner på ”Och så Pilates

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s