Bra torsdag, sämre start på fredagen

Igår slutade jag redan 14. Så skönt! I centrum hemma så hämtade jag ut mitt paket från Ikea med sängbrickorna. Som jag tänker ha i soffan! 🙂 Och så köpte jag födelsedagspresent till Svågern som fyller 40. Äntligen kom Systeryster på nåt som han vill ha! Jag har frågat om än det ena och än det andra. Nä, det har han eller så vill han inte ha det. Men nu så!! Känns bra!

Sen knatade jag hem, rev ur sängkläderna och stoppade dem i tvättmaskinen. Lagade middag och åt, och sen knatade jag med kartonger till återvinningen.

Sen satte jag mig och kollade på senaste avsnittet av Outlander.

Det är så bra!! Sen blev jag kvar framför TV:n. Testade om brickan funkade i fåtöljen, men det gick tyvärr inte.

I morse vaknade jag som jag skulle av klockradion. Men, sen måste jag ha somnat om. För sen vaknade jag av att det blev tyst. Då hade radion babblat i 1 timme! Och då borde jag gå hemifrån. Oj då… upp som en dåre och in med frisyren under kranen och blask blask och tänderna och kläder och iväg!! Kommer till tunnelbanan som kommer med en gång vilket ju var bra. Då ropar de ut tt det är signalfel, så vi blir stående tills de meddelar att vi får åka igen. Va fasiken då?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s