Älskade ungar! Och vänner!

När jag slutade jobbet igår så var M i stan så vi möttes upp. Gick in i Kungshallen och åt middag. Jag valde Indiskt och M tacos. Satt ett bra tag och babblade, så klart. När vi satt där så hörde jag att jag fick ett meddelande på telefonen. Kollade och såg att det var Bäbis som skickat ett talmeddelande. -Hej mommo, när får jag träffa dig igen? Hemma hos mamma eller hos dig? Älskade lilla!! ❤ Jag skickade tillbaka att jag ska komma hem till dem som idag och kolla mello. Då skickade hon tillbaka att hon är hos pappa, och så en gråtande emoji. Jag trodde att hon var hos Nettis, men hon satt hemma hos Don Pedro och messade mig. Goa lillfisen! Hjärtat svämmar över! Vi kom till slut fram till att vi ska försöka ses på söndag en stund.

Mitt i detta så ringer telefonen. Då är det Nettis och Korven som ringer ett videosamtal. Nettis hade frågat Korven om de skulle ringa nån. -Ja, mommo, svarade gullungen. Så båda ”barnbarnen” ville prata med mig igår. Det känns bra!! När Korven fick syn på M så tittade hon stort sen vände hon sig till Nettis; -Vem e det?? Så jag sa att det är min kompis, och då skrattade hon. När vi babblat en liten stund så återgick jag till att umgås med M. Hon hade knatat på stan en stund innan vi möttes och hade handlat lite till sina barnbarn. -Om du ska träffa Korven imorgon så kanske du vill ge henne en sån här, säger hon och tar upp en liten glittrig börs som man kan lägga småsaker i. Hon hade köpt flera för de var på extrapris. Så himla gulligt!! M är en så himla fin vän! Alltid omtänksam, skulle kunna göra vad som helst för en om det hänt en nåt. En sån där vän som man kan ringa mitt i natten (och det har jag gjort oxå…) som bara kliver ur sängen och kommer utan att ens tveka. 

Jag kände mig liksom boostad av barnen och M när jag kom hem igår. Så då skickade jag kärleks-sms till Puddingarna oxå! Ibland blir jag lite extra medveten om hur bra människor jag har omkring mig, och uppskattar det extra mycket.

En reaktion på ”Älskade ungar! Och vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s