Mello- och dokumentärkväll

Igår handlade jag med mig middagsmat och grönsaksdipp och åkte hem till Nettis och Korven.

Korven fick sin lilla börs från M och klisterörhängen av mig.

Succé! Och örhängen sattes genast på.

Lilla skruttunge!

Sen satte Nettis och jag igång med middagen, stekt lax, kokt potatis och romsås. Mmm, jättegott!

Sen satte vi oss och och kollade på Tell me who I am. Så otroligt gripande! Så ofattbart att någon kan behandla barn så, än mindre deras egen mamma.

Sen skar vi grönsaker och blandade till dipp av mini-fraiche.

Korven tyckte att vi fick varsin skål med dipp och varsin med grönsaker. Det tog en stund att reda ut, att alla fick ta vad de ville.

Vi smaskade på det och sippade på vin och kollade på mello. Tycker alla låtarna var bra, och det var så härligt att se hur glada vinnarna blev!! Lollo kunde inte ens prata och knappt ens sjunga för hon bara grät. Av glädje!

Korven däckade i knät på Nettis i soffan. När mello var slut vaknade hon till, tittar yrvaket upp och får syn på mig. -Mommo, säger hon och pekar på mig. -Vill du till Mommo, frågar Nettis. Då nickar hon och sträcker armarna mot mig. Lilla hjärtat!!

Så sen låg hon hos mig och sussade. Gos!!

Nettis och jag såg en annan dokumentär, om 2 12-åriga flickor som knivhuggit en annan flicka 19 gånger. På grund av nån som kallas Slenderman. Det är som en vandringssägen på nätet. Så himla otäckt! Väldigt bra dokumentär, men så otäckt. Flickorna blev dömda som vuxna!! 12-åringar!! Usch, det är så många saker som är otäckt här. Flickan som blev knivhuggen överlevde, tack och lov. Vilket väl nästan får betecknas som ett mirakel.

Jag sussade kvar och vaknade imorse av en liten Korv som klev in i rummet och började babbla. Efter frukost åkte jag hem, och de åkte och hämtade Bäbis hos don Pedro och kom sen hem till mig.

Jag fick en lång kram av Bäbis när de kom. Goa!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s