Ett hårigt inlägg

Idag börjar jag jobba klockan 15. Så sovmorgon och sen frukost i lugn och ro. Sen var det dags att ta tag i tvätthögen.

Det var en del… Hemma hos mig bor ju bara jag. Jag har kort, grått hår. Ändå, varje gång jag viker tvätt så plockar jag bort flera långa, blonda hårstrån från kläderna jag viker. Vem har fällt dem hemma hos mig? Har jag ett blont spöke som ränner runt i min lägenhet och fäller hår? Fäller ens spöken? Om de nu finns. Ett mysterium!

På vintern orkar jag oftast inte hålla efter behåringen på benen. Så nu kunde jag ha vunnit vilken hundutställning som helst i grenen vackraste pälsen. Lång, blank och svart. Vackert! På en afghanhund…

Idag när jag stod i duschen fick jag för mig att nä nu jäklar ska jag raka benen! I duschen har jag ju inte glasögonen på mig, så jag ser visserligen inte att benen är håriga, men jag vet ju att de är det. Så jag satte igång! Tvålade in benen och rakade det ena. Tänkte att oj, vilken skön hyvel, så mjuk, liksom!! Tills jag insåg att jag visst inte tagit av skyddet… Då hade jag ”rakat” hela vänster ben. Jaha, av med skyddet och gör om alltihop.

Kommer ur duschen, smörjer in mig och fönar håret. Ja, på huvudet alltså. Sen på med glasögonen. Å, vilka fina b… Nä men, här och där var det som öar av långa hår kvar! Suck! Fram med hyveln igen, och tog bort resten! Det kommer dröja tills det blir varmt nog att gå barbent innan jag tar tag i det här igen!

4 reaktioner på ”Ett hårigt inlägg

  1. 😂😂😂 Inte så lätt om man ser dåligt utan glasögon… Jag har inte så mycket hår på benen (tror ju att det börjar växa som attan själv när man rakar det) så jag brukar bara nyppa (knycker bort) mina, de långa som stör, och de hålls borta länge, så jag gör det första gången jag kan sitta ute barbent, sen klarar jag mej till nästa sommar…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s