No more fucks to give

Igår träffades Wilbur och jag i stan och gick och såg filmen de spelat in av Mia Skäringers föreställning No more fucks to give. Och jag kan bara stämma in i hyllningskören!! Vilken fantastisk föreställning! Vilken fantastisk kvinna! Vilken fantastisk sångröst! Det var det som överraskade mig mest, att hon sjöng och gjorde det så jäkla bra! Vilket fantastiskt mod! Både att stå i stort sett ensam på scen i dryga 2 timmar, och att göra det halvt avklädd, att prata om just det här ämnet och att sjunga. Jag har liksom inte ord nog för att förmedla hur häftigt det var! Se den om ni får tag i biljetter!

Det enda lilla smolket i bägaren i mitt tycke var att biopubliken inte vågade ryckas med på samma sätt som publiken på plats. Jag och Wilbur var de enda som applåderade och tjoade när Mia sa eller gjorde nåt särskilt. Tror det kunde blivit en ännu häftigare stämning om fler låtit sig ryckas med.

När vi lätt omtumlade kom ut därifrån så knatade vi till ett café och satte oss och babblade en bra stund. Både om föreställningen och annat. Så mysigt! Wilbur och jag har känt varandra sen vi gick i högstadiet, så vi har hängt ihop ett bra tag. Känner varandras familjer och vet det mesta om varandra. Så värdefullt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s