På utflykt

Igår var jag och några till från jobbet på studiebesök på ett annat företag. Vi skulle se deras lösning på ett arbetssätt som vår koncern oxå ska införa. Företaget låg i en förort till Stockholm som ingen av oss är hemma i, så bara att ta sig dit var spännande! Men vi lyckades ta oss dit, och vi var bara 1 minut försenade!

När vi var klara där så var klockan så mycket att det var dags att åka hem. Och jag hade med mig träningsväskan för jag hade ett PT-pass bokat. Jag värmde upp först, cyklade. Och nör jag satt där så kom Jaja. Hon hade kört sitt PT-pass, men hon lyckades ta sig därifrån utan att köpa fler. Men hon var ju förberedd, jag hade ju varnat.

Efter avslutat pass så stretchade jag lite till innan jag knatade hem. Fixade lite att äta och satte mig och kollade senaste avsnittet av Outlander.

Efter duschen så la jag mig och läste innan det var dags att sussa. Och nu är jag på väg till jobbet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s