Mera träning

Igår var Jaja och jag på ett Body balance-pass. Väldigt likt Yoga eller Pilates. Det var bra, tufft!

Vi skulle göra sidoplankan, och så efter en stund lyfta armen mot taket och även lyfta det övre benet lite. Okej, armen går bra, inga problem! Lyckas även lyfta benet (nån millimeter…) Och faktiskt hålla balansen. Yeeeiii, man är ju bland eliten!

Byter sida, och ska efter en stund göra samma sak här. Jo då, armen, no problems!! Men va f*n, det här benet går inte att rubba! Har jag drabbats av akut förlamning? Väger det benet tre gånger så mycket?? Det var stört omöjligt! Gick icke! Jaja fick syn på hur jag kämpade och sen började vi ju fnissa, varpå ingenting gick längre. Plankan liknade mest kokt spagetti…

Mör i kroppen knatade jag sen hemmåt. Åt framför TV:n och sen dusch innan sängen. Läste en stund innan jag somnade.

2 reaktioner på ”Mera träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s