Lugn hemmakväll

Igår handlade jag lite på vägen hem och sen knatade jag förbi ett tomt och stängt Sats och gick hem. Jag kokade en kopp te och satte mig och kollade på TV och bara njöt av en lugn kväll. Ganska skönt faktiskt!

Sen kollade jag på en dokumentär om späckhuggare i fångenskap. Så otäck! De är minst lika intelligenta som vi, och har en del av sin hjärna som vi inte har. Den delen som innehåller känslor. Och mödrar och deras barn skiljs aldrig åt, de lever i samma familj alltid. Så fascinerande!

Kvällen avslutades med bok i sängen innan det var dags att släcka och sova.

Och idag, FREDAG!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s