Bag lady

Igår skulle jag ju ta hem jobbdatorn. Och så långt var ju allt väl. Men så började jag fundera; vad mer använder jag på jobbet varje dag?? Tangentbord och mousetrapper. En massa papper och grejer som jag kollar i ofta. Mina handledsskydd. Och på mitt skrivbord har jag 2 skärmar… Hmmm… På datorn är det 1 liten rackarns skärm, och det ska få plats en hel skrälldus olika program samtidigt.

Eftersom jag inte hade bilen så beslöt jag i alla fall att inte släpa med mig en skärm igår. Planen är ju att jag ska jobba från kontoret på måndag, att vi bara ska ha beredskap för att kunna jobba hemifrån allihop. Först veckan därpå ska vi skifta och jag jobba hemifrån. Så nästa vecka tar jag bil, och då kan jag ta hem en skärm. Det får räcka, jag tar inte hem 2.

Så jag packade med mig allt i en kasse och lyfte den. Oj då…. Den vägde en del! Men, när nu gymmet är stängt är det ju bra med vardagsmotion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s