En dag med Korven och Nettis

Igår hade Nettis så ont i nacken och axlarna. Och Toyboy skulle hjälpa sin moster med familj att flytta. Så jag åkte hem till dem, lagade lunch och sen tog jag med Korven ut.

Det var skönt väder igår! Och Korven älskar att gunga. Vi sjöng och busade samtidigt som jag gav henne fart. Efter ett tag så kunde jag inga fler sånger så vi blev tysta. Och då märkte jag att hon höll på att somna i gungan!

Oj då… -Ska vi gå hem, sa jag och det tyckte hon var en bra idé. Men hon orkade inte gå, så jag fick bära henne. Och även en liten Korv blir tung efter en stund. Men vi tog oss hem. Där kröp hon upp i soffan hos Nettis och somnade direkt. Lilla gullungen!

Nettis och jag kollade på en dokumentärserie om en seriemördare i USA. Som visade sig inte alls vara en seriemördare! Som med Tomas Quick, han erkände allt möjligt!!

Toyboy kom hem småningom och vi åt laxpasta till middag. Mums! Grannen kom in med en flaska vin som de inte tyckte var gott och undrade om vi ville ha. Varken Nettis eller Toyboy tyckte om det, men jag gillade det!! Lite sött, det gillar ju jag! Så jag fick mer vin än jag hade behövt… Så att köra hem var ju så klart inget alternativ, utan jag sov kvar.

Imorse sken solen in i köket så Korven löste det så här.

Så där ja, redo för frukost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s