Alla väder, och nya direktiv

Imorse när jag gick upp vräkte regnet ner. Eller.. Ner är inte rätt beskrivning, för samtidigt blåste det så regnet kom från alla håll!

Sen övergick det i snö. Blä!!

Idag var det glest med folk på kontoret, och under eftermiddagen gick Folkhälsomyndigheten (tror jag det var..) ut med att alla som kan bör jobba hemifrån, främst vi i Stockholmsområdet. Så när jag hade jobbat klart för idag var det bara att packa med sig allt på skrivbordet, typ.

Så nu ska jag bygga upp ett hemmakontor i mitt extrarum. Får se hur länge det blir hemmajobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s