Hemmakontor

Igår packade jag och en kollega in halva kontoret i min bil. Vi ska ju jobba hemifrån allihop nu. Körde hem henne och hennes grejer och sen vidare hem till mig med allt mitt. Så när jag kom hem så körde jag till porten och lastade av allt och sen körde jag bilen till garaget.

Värmde mat och åt, och sen fixade jag arbetsplats i extrarummet.

Nu ska jag snart sätta igång, så jag hoppas att allt funkar hemifrån. Tekniska grejjer är ju inte min starkaste gren, men jag fick ju till det när Bossen och jag testade. Så håll tummarna!

2 reaktioner på ”Hemmakontor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s