Soffskydd och polisinsats

När jag hade jobbat klart idag så satte jag mig i bilen och åkte till en äldre anhörig till en vän. Hon har inte svarat i telefon på flera dagar, så jag erbjöd mig att åka dit. Hissen trasig, en kvinna som skulle upp med sin dramaten FULL med varor 4 trappor. Så vi hjälptes åt och bar upp den 4 trappor. Sen fortsatte jag 2 trappor till upp. Och ringde på dörren. Flera gånger. Inte ett ljud där inifrån . Ingen brevlåda som jag kunde kika in genom. Bankade på en gång till, men nix, inget svar. Funderade en stund, sen ringde jag polisen och fick prata med en bra person. Förklarade läget, och hon sa att de skulle kolla alla sjukhus och om de inte får napp så tar de sig in och kollar.

Kändes bra! Men, innan jag skulle åka hem så tänkte jag att jag går upp igen och provar att ringa på igen! Och då hör jag röster där inne. Ringer på och en man öppnar, hemtjänsten är där och den äldre damen var hemma men hade inte hört dörrklockan. Phu!! Så jag ringde vår gemensamma vän så att hon fick höra att allt var väl med hennes anhöriga. Och sen ringde jag polisen igen och avblåste polisinsatsen! Oj då… Ja, skönt att var bra!!

Nu har jag sprayat soffan.

Köpte den i butiken när jag köpte soffan. Det ska hjälpa till att skydda den lite från att bli smutsig. Även om det går att ta av och tvätta klädseln så är det ju bra om inte allt fastnar.

4 reaktioner på ”Soffskydd och polisinsats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s