Gudsonen

Efter att jag lyckats få tag i den borttappade damen igår, som inte var borttappad, och avblåst polisinsatsen jag dragit igång när jag fortfarande trodde hon var borttappad så var det dags att fira Gudsonen som fyllde år. Han läser ju till läkare och hade önskat sig en bok, Medical physiology. Världens tjockaste och tyngsta bok, på engelska. -Åh, tack! Här i finns allt, sa han och började bläddra. -Titta, här visar de hur det och det fungerar, säger han och pekar på helt obegripliga bilder och diagram. Hur 17 kan han, redan efter 2 terminer, veta vad det är han ser?? Jag är galet stolt över gossen! Jag har alltid hävdat att han är ett geni (jag brukar dessutom hävda att det har han efter Gudmor… 😉  ).

Han och hans sambo hade lagat jättegod mat! Först fick vi lite olika chark, mozzarella och tomat och goda chips, och sen färsk pasta med stora köttbullar kokade i hemgjord tomatsås. Det var riktig Lady-och-Lufsen-mat.  Väldigt gott! Sen bjöd de på basilikaglass till efterrätt. De hade blandat citronsorbet med hackad basilika och honung. Förvånansvärt gott! Jag får erkänna att jag var ganska skeptisk, men det var gott!

Av sambon hade han fått en pastamaskin och av sin mamma fick han en … Ja vad det nu kan heta. Ett tillbehör till hushållsmaskinen så att man kan stoppa korv. Så nu ser vi fram emot att få smaka hemgjord korv med pasta till nästa gång!

2 reaktioner på ”Gudsonen

  1. Underbar inledning på detta blogginlägg! 😀
    Maten lät verkligen god och vilken spännande glass! Och det ser ju ut som att det är bäddat för nya goda middagar där. Min bror fick en korvstoppningskurs när han fyllde, det blev en god, trevlig och matnyttig(!) dag för honom och hans sällskap.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s