Halvdag ledigt

Idag börjar jag jobba kl 15, så jag ställde ingen klocka utan sussade tills jag vaknade av mig själv. Efter frukosten släpade jag fram dammsugaren och började städa. När jag håller på inne på ”kontoret” så tycker jag att jag hör nåt, så jag stänger av dammsugaren, och mycket riktigt! Telefonen ringer, och Anita är på väg till centrum och undrar om vi ska äta lunch ihop. Bra idé!

Släpper dammsugaren och hoppar snabbt in i duschen, och sen älgar jag upp till centrum. Vi äter och babblar och löser världsproblemen. Mys! Och jag har med mig hem så jag även har middag. Perfekt! Sen gick jag och köpte ansiktskräm och avokado och mjölk. Och då får jag en avisering att mina skor jag skickat efter finns att hämta ut.

Så då hämtade jag dem oxå innan jag knatade hem. De är supersköna! Nu fikar jag en stund innan det är dags att knata in till kontoret för lite jobb.

Hoppas ni har en fin fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s