Fredagen

Jag dammsög klart inne på ”kontoret” och ställde undan dammsugaren igen innan det var dags att koppla upp sig mot jobbet. Det var lugnt på jobbet (he he!! Så klart, jag är ju ensam här. Men det var inte mycket att göra, alltså) Det verkar som att våra kunder inte hör av sig lika mycket just nu.

Vi skulle ha en AW via skype igår, eller ja de som inte jobbade. Så Chiefen skickade kallelse och satt redo i feststassen med ett glas vin i hampan, men så när några till kopplade upp sig så bara laggade systemet. Så det blev visst världshistoriens kortaste AW, tyvärr. Tyckte annars att det var en superbra idé!

Klockan 20.00 stängde jag ner igen och tog med soporna och matavfallet och gick och slängde. Det var nåt som hade börjat lukta illa. Bläh! Sen kröp jag upp i soffan (Jag ÄLSKAR min nya soffa!!!) och kollade först på Let’s Dance, men sen bytte jag till Skavlan när det började. Lugnt och skönt! 

Idag vaknade jag strax före 9 och ser att solen skiner. Tänker att jag kanske kan ta en fika på balkongen?! Tills jag får syn på termometern… 0,9 grader!??! Jag stannar nog inne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s