Snabb dag

Igår jobbade jag från 7.45 till 15.15 och det gick blixtsnabbt! Swooosh så var arbetsdagen slut! Det är ju så klart rätt tidigt att sluta 15.15, men det kändes typ som att jag bara jobbade 1 timme eller nåt.

Jag la ut nya mattan, som behövde ”plattas” till i kanterna. Men annars är den perfekt!!! Så himla bra! Jag ska ta bort möblerna jag ställt som tyngder i kanterna idag, och hoppas det räcker så att inte hörnen står upp nu, och sen ta en bild så ni får se mitt snygga vardagsrum. Jag är SÅ nöjd!! Och så monterade jag ihop nya lampan. Himla bra när jag vill läsa på kvällen!

Var till återvinningsstugan med kassen med blandat. Innan den svämmade över, det ni!! Och sen knatade jag till centrum och köpte kaffe och avokado. Jäsikens vad kallt det var ute!! Isvindar!

M kom förbi en stund när hon slutade jobba. Vi fikade och babblade ett tag Mysigt att ses! Konstigt att inte kramas när man träffas, undrar om det är så det kommer bli framöver? Att vårt sätt att hälsa på varandra, ta i hand eller kramas med vänner, kommer försvinna. Eller kommer allt gå tillbaka till hur det var sen? Tiden får utvisa.

Kollade på nya avsnittet av Outlander sen. Så bra!

Idag börjar jag jobba klockan 15. Så jag ska ta och köra ett stretchpass. Fasiken, är stel i hela kroppen och börjar få ont i ryggen. Inte bra… Och så möblera i ordning i vardagsrummet. Kanske kan sitta en stund på balkongen med en kaffe? Solen skiner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s