Inte lätt att hålla avstånd

Alltså, vad är det folk har svårt att förstå?? Vi ska hålla avstånd från varandra!

När jag hade tagit mina varor så ställer jag mig i kö vid kassan. Låter det vara en bra bit till den före mig. Men se då kommer ett snille och ställer sig bakom mig. NÄRA! Men hur kan det ha undgått någon enda människa att man inte ska tränga ihop sig och stå nära i köer?? Jag ser då till att i alla fall låta min korg komma i mellan oss. Suck!

Inne i affären så passerade jag toapappershyllan. Helt tom! Så nu har tydligen folk även här i kring bunkrat toapapper. Jag har hemma, jag köpte ett storpack långt innan hysterin satte in, och har flera rullar kvar. Som tur är…

4 reaktioner på ”Inte lätt att hålla avstånd

  1. Många verkar nog ha svårt att fatta innebörden med dessa föreskrifter, överallt… Här är det många barn/ungdomar som tror att det är 70+:arna man ska hålla sej borta från, för det är dom som bär på smittan 😱

    Gilla

  2. Jag har markerat genom att hålla bägge armarna rakt ut, markera som en cirkel, mitt utrymme helt enkelt. Värst är det vid kassaköerna tycker jag. Fattar inte varför alla ska stå så nära inpå, brukar be folk backa, det är inte alltid populärt men det skiter jag i. Sköt om dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s