Stilla lunk

Ja, det händer ju inte så himla mycket precis. Innan jag började jobba igår så stretchade jag, läste och fixade med en växt.

Det var bara långa stänglar med blad högst upp. Så jag klippte av dem och tog av en bit av stammen och hoppas på att få rötter på dem. Så ska de få en kruka med jord. De är så vackra!

Idag fyller pappsen år. Och inte kan vi träffas! Blä! Men jag ringde och sjöng för honom. Men det var bara det att han la på… Så jag ringde upp igen.

-Hej, pappsen, vad hände? -Jag råkade göra nåt tokigt så samtalet bröts, svarade han. -Å, och jag som sjöng så vackert, sa jag. -Jaha, var det sjöng du gjorde, men då slapp jag höra det i alla fall, svarar han då. Otacksamma människa! Hrmph!

Jaha, börjar jobba 15 idag med. Ska pallra mig upp till centrum för att köpa avokado idag. Tog den sista nu till frukosten.

Var rädda om er!

7 reaktioner på ”Stilla lunk

 1. Haha skojsig pappa 😋
  Man får FaceTima istället nu. Om de äldre kan den tekniken. Min mamma kan tyvärr inte :/

  Gilla

 2. Det var många år sedan jag hade palettblad, men jag kommer ihåg den eviga rundgången när jag klippte ner de fina topparna, satte i vatten och planterade när de fick rötter. Det är trevligt med en blomma som är så lätt att förnya när den nu envisas med att sloka och tappa blad när man inte har vattnat tillräckligt. En sak jag lärde mig var att de är finast i bladen om man inte låter den gå i blom (nyper av knopparna), blommorna tar tydligen för mycket kraft. Fast man kan ju alltid sätta nya skott om man vill låta den blomma också.

  Gilla

   1. Ja den blommar är vacker i färgen men den är nästan som ogräs. Jag håller med, om du upptäcker något som liknar en blomma, knipsa av den.
    Grattis till din Pappsen, då delar vi födelsedag 🙂 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s