DNA

När jag hade jobbat klart igår så kollade jag på DNA på SVTPlay. Så himla bra serie! Om ni inte har sett den, gör’t!!

För övrigt börjar jag känna mig sjuk. Utan att ha ett enda symtom. Men jag är aldrig hemma så här mycket om jag inte är sjuk, så nu känns det som att jag nog måste vara det. Trots att jag ju jobbar full tid. Men även det gör jag ju hemma. Väldigt märkligt.

Nu skiner solen ute, så idag kanske lunchen kan intas på balkongen? Det vore mysigt! Jag hoppas att ni har det bra, allihop! Ännu känner jag ingen personligen som drabbats av corona. Jag hoppas att det får fortsätta så!

4 reaktioner på ”DNA

  1. Jag kunde inte sluta titta, så jag såg alla avsnitt igår.

   Tack, men jag mår bra! 🙂 Bara känns som om jag ör sjuk eftersom jag bara är hemma.

   Gilla

   1. Jag måste ha läst slarvigt. 🙂 Så du får spara den där kryningen till annat tillfälle.
    Ja, serien är lätt att sluka!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s